Proef

Home - Proef&Beleef - Proef

Proef onze streekproducten

Ben je lid? Dan 10% korting!

Geniet van onze streekproducten

Veel van onze streekproducten kun je hier bestellen. Als je een product of streekproductenpakket op maat wenst, dan raden we jou aan contact op te nemen met de Duinboer die vermeld staat. We hopen dat je gaat genieten van de vele producten die we hier uitstallen.

En ondertussen bouwen wij door aan Brabants Duingoed, zodat je hier binnenkort meer lekkers kunt verwachten!

Betaalwijze

Na het plaatsen van jouw bestelling via het bestelformulier of door rechtstreeks contact met de leverancier, gaat de Duinboer zo snel mogelijk voor je aan de slag. Je ontvangt het product met factuur thuis zodat je kunt betalen, of je haalt het af en dan kan je bij de Duinboer afrekenen.

Voor vragen kun je ons altijd bereiken op info@duingoed.nl.

Borrelbox
€ 17,50
Zin in wat leuks? Wil je het thuis even gezellig maken? Dat kan met de borrelbox van Brabants Duingoed! Met o.a. worst, ham, kaas, sap en nog heel veel meer lekkers van de Duinboeren. Af te halen bij Natuurlijk Henriette in Dongen op een af te spreken tijdstip of we brengen het thuis. Te bestellen voor 17,50 per persoon.
Over de leverancier
 
De (h)eerlijke verse producten van deze borrelbox onderscheiden zich door het goede verhaal. Alles is lokaal geproduceerd, de dieren zijn geboren en opgegroeid in het gebied en we werken alleen met kwaliteitsproducten. Klik op 'Bestel' zodat wij contact met je kunnen opnemen over het bezorgen of ophalen van de box!
Kaas van Brabants Duingoed
€ 15,70
Wij werken aan een kaasabonnement, zodat de boeren weten hoeveel kaas ze moeten laten maken. Wil je als consument meehelpen met de ontwikkeling hiervan en als eerste klant wekelijks genieten van een lekker stuk kaas van de Duinboeren? Vul dan bijbehorend bestelformulier in en wij nemen contact met je op.
Over de leverancier
 
Als Duinboeren bouwen we samen met inwoners uit het gebied aan Brabants Duingoed. Met de aankoop van de Brabants Duingoed-kaas draag je bij aan het behoud van het gebied. Want de Duinboeren van de coöperatie ontvangen extra marge per liter melk, zodat zij het landschap, de natuur en de biodiversiteit in het Brabants Duingoed gebied kunnen onderhouden. Laat meer zien over de kaas.
Catering
Voor smaakvolle, verse catering met producten afkomstig van de boer, ben je bij ons aan het juiste adres. Van ontbijt, lunch, diner tot borrel en buffet. Uiteraard geheel aangekleed en verzorgd naar jouw wensen op locatie. De ingrediënten zijn heerlijke streekproducten van de Duinboeren.
Over de leverancier
 
De catering wordt verzorgd bij jou op locatie vanaf 15 personen. Bespreek de mogelijkheden rechtstreeks met onze Duinboer Henriette van den Hoek (06-11885273 en info@natuurlijkhenriette.nl). Ze zal zorgen voor maatwerk.
Brabants Duingoed streekpakket
Zoek je een verjaardagscadeau of wil je iemand verrassen? Of ben je op zoek naar origineel een kerstpakket? Dan is een pakket met streekproducten helemaal leuk. Wat kan er zoal in een pakket? Brabant Duingoed-kaas, worst, jam, lamsham, chutney, asperges in het zuur, sauzen, noten, fruit. En nog meer!
Over de leverancier
 
De Duinboeren stellen een streekpakket geheel naar jouw wensen op maat voor jou samen. Er zijn pakketten voor elk budget. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met Duinboer Henriette van den Hoek uit Klein Dongen via 06-11885273 of info@natuurlijkhenriette.nl.