Nieuws

Home - Hamburgers proeven

Blijf op de hoogte

Hamburgers proeven

Geplaatst 26-10-2020

Een enthousiaste groep Duinboeren verkent of ze onder de vlag van Brabants Duingoed vleesproducten in de markt kan zetten. Leerzaam en leuk!

Samen buigen de boeren zich over de organisatorische, technische en financiële uitdagingen die erbij komen kijken als je vlees wilt afzetten in een korte keten.

En natuurlijk is het maken van vleesproducten ook een kwestie van smaak!

Met dat laatste komt het in ieder geval wel goed, want bij een proeverij afgelopen zomer bij Slagerij Timmermans in Helvoirt vielen de hamburgers uit eigen streek in de smaak.

Het vlees voor de hamburgers was afkomstig van twee koeien van IJshoeve Uijlenborch uit Udenhout.

Het project ‘Duinvlees’ is nog volop in ontwikkeling. Houd de website in de gaten om ‘the making of’ Brabants Duingoed vlees te volgen. En wie weet zit jij over een poos ook te smullen van zo’n heerlijke hamburger, runderlap, tartaar of biefstuk van de Duinboeren.