Home - De duinboeren - De Zwammenberg

De Zwammenberg

Paddenstoelenkwekerij, camping, restaurant

Wij zijn Harrie en Marianne Jansma en zijn al vanaf 1986 bezig met het kweken van paddenstoelen. Onze ‘Zwammenberg’ is te vinden in De Moer, vlakbij het schitterende natuurgebied van de Loonse en Drunense Duinen.  

Uit onze overtuiging kiezen we voor een eerlijke vorm van afzet. Door middel van vraag en aanbod en belevering aan regionale bedrijven.  

Door de toenemende concurrentie in de paddenstoelensector, zijn we genoodzaakt geweest om nevenactiviteiten op te starten zoals een camping, à la carte restaurant en een logeeraccommodatie/ B&B. Met de ervaring uit deze activiteiten zijn wij doelbewust onze producten gaan bewerken om op een verantwoorde en duurzame manier in deze sectoren afzet te creëren.  

Met succes, want de toenemende bewustwording van de consument en de groeiende vraag in de horeca geven ons het vertrouwen om binnen de tuinbouwsector kostendekking te vinden voor ons product. 

Waarom we meedoen aan Brabants Duingoed met producten zoals onze paddenstoelensoep, paddenstoelenburger en paddenstoelenbroodjes? Het heeft vooral te maken met de eerlijke benadering van de markt, de visie en de meerwaarde van Brabants Duingoed. Het geeft ons de kans om via de coöperatieve gedachte onze persoonlijke visie uit te dragen. 

Onze producten zijn verkrijgbaar bij diverse streekwinkels en in de horeca. Wij hebben geen eigen winkel aan huis. Neem een kijkje op onze website om te zien wat we te bieden hebben op onze camping, B&B, terras en restaurant. Ook organiseren we leuke excursies.  

  • Oesterzwammen en shiitake
  • Paddenstoelenproducten 
  • Restaurant en terras
  • Minicamping
  • Feesten en partijen 
  • Teambuilding
Adres

De Zwammenberg 
Zijstraat 20 
5176 NG De Moer

Openingstijden

Van 19 januari tot 1 april open op vrijdag, zaterdag en zondag. Van 1 april tot 1 oktober, open van woensdag tot en met zondag vanaf 11.00 uur. 

Contactgegevens

0135156010/ 0640428534 
www.dezwammenberg.nl
info@dezwammenberg.nl