Agenda

Home - Boergondische wandeling

Tijd om naar buiten te gaan!

Boergondische wandeling op 6 juni

Wandelen in de natuur is fijn! En wanneer we een mooie wandeling combineren met lekkere, ambachtelijke producten van diverse Duinboeren wordt het een ware belevenis.

Op zondag 6 juni organiseren wij de eerste editie van onze Boergondische wandeling. De wandeling van ruim 14 kilometer start en eindigt bij Sprankenhof in Udenhout, nabij de Loonse en Drunense Duinen. Onderweg kom je langs Camping de Zandkant, Aspergeboerderij van Iersel, Melkveebedrijf Vermeer-Pijnenburg en TerraVie. Geniet van koffie of thee met gebak, een pasteitje van rundvlees, asperges, een kaasplankje, aardbeien met ijs en kruidenthee met een bonbon.

Praktische informatie

De kosten voor de Boergondische wandeling bedragen € 42,50 per persoon. Onderweg is sap, bier en wijn verkrijgbaar (te betalen aan het einde van de route).

Om ervoor te zorgen dat er een beetje spreiding ontstaat en er geen wachtrijen bij het eten komen, starten we in blokken van 10 minuten. Je kunt starten tussen 10:00 en 12:00 uur. Iedere 10 minuten vertrekken 4 gasten. Er is plaats voor maximaal 50 personen. Vol = vol.

Bij Sprankenhof is voldoende gelegenheid om jouw auto te parkeren en van hieruit de wandeling te starten.

Wij willen je vragen om rekening te houden met de RIVM-richtlijnen, door binnen een mondkapje te dragen en de 1,5 meter afstand in acht te nemen.

Het is niet meer mogelijk jezelf aan te melden voor deze activiteit. Wij wensen de deelnemers veel plezier! Graag tot een volgende keer.